Why can`t bots have there own mane base ?

Talk about mission editing or scripting for ArmA here.

Moderators: Superxpdude, Anzu, Tactical_Force

Post Reply
CornDuck
Posts: 3
Joined: Tue Dec 12, 2017 4:54 am

Why can`t bots have there own mane base ?

Post by CornDuck » Tue Dec 19, 2017 12:59 pm

Why can`t bots have there own mane base ?
It would be nice to ambush there supply convoys.
Trying to stop them from invading citys, and if they invade one, we need to liberate it.

User avatar
Anzu
[AWG] General
[AWG] General
Posts: 1680
Joined: Sun Nov 20, 2011 9:54 pm
Location: Turn around...
Contact:

Re: Why can`t bots have there own mane base ?

Post by Anzu » Wed Feb 07, 2018 2:43 pm

Which server are you referring to?

Post Reply